Minőségi kávébab.
Tradícionális pörkölés.
KIVÁLÓ KÁVÉ.

Kávéban már több, mint 30 éve otthon vagyunk!

Pörkölő üzemünkben több, mint 30 éve a legmagasabb minőségű kávészemeket dolgozzuk fel tradícionális lassú pörkölésű, kizárólag hideg levegős hűtési technológiával.

Gyártási alapelveink és technológiánk követelménye a kiemelkedően jó minőségű kávébab feldolgozása. Célunk a kiszámítható, stabil minőségű kávétermékek gyártása, termékpalettánk folyamatos bővítése a piaci igényekhez alkalmazkodva, és a HoReCa szegmensek széles termékkörű lefedése.

0
év szakmai tapasztalat
0
féle termék
0
üzleti partner
0
tonna pörkölt kávé

Bérpörkölés és zöld kávé kereskedelem

Zöldkávé értékesítéssel és bérpörköléssel is foglalkozunk. Magas minőségű alapanyagjainkat a világ nagy kávétermelő területeiről szerezzük be. Nálunk lehetőség van ezek megvásárlására zölden vagy akár egyedi receptúra alapján bérpörkölés útján saját csomagolásban is.

A standard kávéfajtákon kívül, exkluzív kávé típusokat is kínálunk. Kávépörkölő üzemünkben három pörkölővel dolgozunk a nagyobb 180 kg, a közepes 120 kg, a kisebb pedig 60 kg zöldkávé pörkölésére alkalmas egyidejűleg, ezért bérpörkölésre is van lehetőségünk.

Saját márkás termék gyártás

Célunk a folyamatosan megjelenő vevői igények kielégítése, ezért saját márkáink mellett, egyedi márkaépítéssel és brand kialakítással is foglalkozunk.  A kávépörkölő üzemünkben automatizált technológiával pörköljük a kávét.

Biztosítjuk a kávé állandó magas minőségét. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk, és partnereink pozitív értékelései egyértelműen igazolják, hogy érdemes saját márka kialakítás esetén velünk dolgozni. 

Az Ön cége számára, egyedileg kialakított receptúrát is kaphat, saját dizájnnal, többféle kiszerelésben. Illetve hozzájuk illő kiegészítők (csésze, cukor, keksz)  vásárlására is van lehetőség.

Kávéink

Pörkölt szemes kávéink megbízható minőséggel vannak jelen a magyar piacon már több, mint 30 éve.

Vending termékek

Automata gépekhez ill. vending gépekhez is széles termékkínálattal rendelkezünk.

Exkluzív termékek

Kimelekedő minőségű kávébabok a világ kávétermelő országaiból, valamint ízesített szemes kávékat kínálunk.

Saját márkáink

Menü