Kávézót nyitna?

Szakmai tapasztalatunkkal segítjük vállalkozását, hiszen az Ön sikere a mi sikerünk! Keressen bennünket bizalommal, kerülje el a buktatókat és spórolja meg a tanulópénzt!

Kávézó Nyitási tanácsadás

Van egy jó ötlete, de nem tudja pontosan, hogyan kezdjen bele? A lehető legjobb döntés ilyenkor, ha hozzáértők véleményét kéri ki.  Mi egy ilyen tanácsadáson átbeszéljük Önnel a nyitási tőkeigényt, a kávézó lehetséges lokációját, célcsoportját, belső kialakítását és felszeretségét. Igény szerint lehetőség van a beszállítókról, menükről és higiéniai szabályokról is beszélni.

Három órás személyes konzultáció

Több mint 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy egy ilyen személyes konzultáció hatalmas löketet adhat egy új, vagy akár már működő vendéglátóhelynek. Komplex tanácsadási csomaggal is rendelkezünk, de egy ilyen konzultáció keretében egészen egyedi problémákat is lehetőségünk van megvitatni.

Meglévő üzlet újratervezése

Úgy érzi elakadt? Érdemes lenne újratervezni az üzletmenetet? Az utóbbi pár évben rengeteget változott a piac és a vásárlói igények. Ha kicsit elakadt a folyton változó trendek között, de fontos az Ön számára, hogy cége naprakész legyen, vegye fel velünk a kapcsolatot! Mi nem csupán a termékkínálat optimális kialakításában, hanem üzleti tanácsokkal is tudunk segíteni.

Kávézók teljeskörű felszerelése

Kávézó berendezéséhez szükséges eszközök és alapanyagok széles szortimentjével várjuk az érdeklődőket. Egy tanácsadás keretében összeállítjuk, hogy Önnek mire lehet szüksége. Minőségi, professzionális és automata kávéfőzőktől, lágyfagylalat gépeken át, akár logóval ellátott cukrokig, csészékig.

Aktuális árainkról és feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

+36 30 300 4979

caffebrando@caffebrando.hu

Menü